Jobba hos oss

Vi arbetar efter tesen Medarbetarna är vår främsta styrka.

Hos oss arbetar du i en omväxlande miljö med många nyanser inom yrket. Hög puls och ett stort arbetsfält med mycket frihet under ansvar tänk. Frågar man någon på Trexab idag får man ofta svaret att största fördelen är trivselfaktorn. Här försöker vi hålla en trivsam och glad arbetsmiljö där vi stöttar varandra och alla är delaktiga. Vi jobbar mycket på vidareutbildningar framförallt inom vår nisch gentemot Lokaltrafiken. De flesta från arbetsledningen och projektledningen är personer som växt fram ur vår egen organisation, det anser vi är en väldig styrka och ger Trexab en stor kärna av passionerad arbetskraft.

Vi satsar mycket på gemenskap och sammanhållning, har vi kul även utanför jobbet blir det lättare att ha en trevlig atmosfär på jobbet. Vi har ett hockeylag, spelar innebandy och har mycket andra uppskattade aktiviteter med glimten i ögat.

Vi växer sakta men säkert och har en stadig utveckling framför oss med långa avtal till grund så vi söker ständigt nya medarbetare så tveka inte att höra av dig till oss. Vi kanske skapar framtid tillsammans.

Skicka din ansökan till oss idag på: jobb@trexab.se